Nieuwe downloads – 2023

Gratis download
Ontvang elke maand een nieuwe

gratis download

Waarom heb ik besloten om deze gratis downloads aan te bieden?

 

De puberteit is een unieke en uitdagende fase is in het leven van jongeren. Het is een tijd van zelfontdekking, verandering en groei. Als tekenaar (en moeder) zie en krijg ik dagelijks de kusten en lasten van deze bijzondere periode te zien. Het was niet tot de theatershow van TIS HIER GEEN HOTEL dat ik mij bedacht hoe snel je vergeet hoe het ook alweer was om puber te zijn.

 

Hier ontstond het idee voor een positieve en humoristische benadering van de lastige pubers situaties maar dan wel op visueel gebied. Wat ja ik kan wel blijven roepen “RUIM OP” maar we kennen allemaal het effect hiervan toch?

 

Met deze gratis downloads wil ik jou een extra bron van positiviteit en inspiratie bieden om de kracht te ervaren van visuele communicatie wanneer verbale en schriftelijke communicatie even niet meer werkt.

 

Schrijf je hieronder in en je ontvangt elke maand een nieuwe download in je mailbox. De downloads zijn met tekeningen die variëren in thema en stijl.

Bianca Berndsen is bekend geworden van de Nationale Teken Challenge en Leren met LEFF. Zij maakt zich sterk om de kracht van tekenen in te zetten voor zowel bedrijfsleven als onderwijs en Jeugd binnen hun huidige communicatie.

 

Dagelijks tekent Bianca live bij deze organisaties tijdens strategiesessies of evenementen waarin iedereen visueel gezien mag worden in een visuele notulen. pagina’s tekst blijkt namelijk maar weinig mensen te verassen achteraf maar een tekening zegt soms echt meer dan 1000 woorden.

 

Ook helpt zij menig bedrijf en onderwijsorganisatie met het visualiseren van jaarplannen, beleidsplannen of rapporten.

 

Om te ervaren hoe de kracht van tekenen kan werken in je eigen huis of klaslokaal, bij je eigen pubers, zijn deze downloads voor iedereen GRATIS beschikbaar.

 

Het enige wat je hoeft te doen om elke maand de nieuwste download te ontvangen, is je aan te melden. Op die manier krijg je automatisch een melding zodra er een nieuwe download beschikbaar is.

Dus, waar wacht je nog op?

 

Schrijf je vandaag nog in en ontvang elke maand een nieuwe gratis download vol tekeningen, weetjes en verhalen die speciaal zijn samengesteld voor mensen die werken met pubers.

 

Ontdek de kracht van inspiratie en blijf gemotiveerd!

Vind jij dit nu ook leuk voor iemand die je kent?

Deel deze site via WhatsApp