Diensten

Live tekenen | Praatplaten | Animaties | Workshops

Een combinatie van tekst en beeld
vertelt precies wat je ook echt bedoelt.

Maak gebruik van de kracht van tekenen.
Een tekening brengt alles samen.

Button

Live Tekenen

Een tekening brengt alles samen

Voor alle soorten praatjes maken ik (en mijn collega’s met LEFF) de plaatjes. LIVE welteverstaan. Wij tekenen op evenementen, bijeenkomsten, vergaderingen en congressen. Zowel digitaal als op papier. En ook de tekeningen op papier kunnen we achteraf allemaal digitaliseren, wat de verspreiding van de content makkelijker maakt.

Praatplaten

Ik denk graag mee in het proces

Een combinatie van tekst en beeld is het middel om over te brengen wat je ook echt bedoelt. Ik (en mijn collega’s met LEFF) maken geregeld tekeningen ter ondersteuning van een proces, beleidsplan of als praatplaat bij een thema. Je kan er ook voor kiezen om deze plaat vervolgens te laten animeren.

Animaties

Wat krijg je als je tekeningen laat bewegen?

Een hele inspirerende manier van communicatie! Naast tekenen live digitaal en op paier bied ik ook de mogelijkheid om de tekeningen te laten leven. Door samen een storyboard en script te maken krijgt een tekening ineens handen en voeten. De Voice-over maakt het verhaal af. dit is handig als je niet zelf in staat bent om het verhaal verbaal uit te leggen aan jouw doelgroep (zoals bijvoorbeeld op een website).

Workshops

“Ik kan niet tekenen?”

 

Wil je tekenen inzetten binnen jouw eigen doelstelling en eigen doelgroep? Dat kan!  On-line of live op locatie van 1 uur tot aan een compleet programma. Alles kan. Ik bied graag maatwerk. Ik ben 25 jaar gecertificeerd trainer en gediplomeerd docent met een Master in Arts. Hierin vind ik kwaliteit en borging belangrijk dus vraag graag naar de mogelijkheden.