Praatplaten

Praatplaten

Digitaal tekenen is de laatste jaren in opkomst

Je hebt een prachtige tekst geschreven, vol met relevante inhoud. Alles klopt. Dit is het verhaal. Niets meer aan doen. Maar gaan de mensen het lezen? Of gaan ze naar je luisteren? En nog belangrijker: begrijpen ze wat je vertelt?

Heb LEFF en kies voor digitale tekeningen als uitkomst. Bijvoorbeeld bij actuele thema’s als agile werken, digitalisering, overheidsprocessen en organisatieveranderingen. Digitaal tekenen is de laatste jaren in opkomst vanwege de toename aan devices, die het steeds makkelijker maken om toegepaste visuele uitingen te creëren en te delen.

Het juiste beeld bij de juiste tekst
Door snel te schakelen en onze ruime ervaring in te zetten, kunnen we je heel snel helpen aan het juiste beeld bij de juiste tekst. Die oplossing kan variëren van een kleine tekening tot aan een praatplaat of procesbeschrijving. Ook kunnen we analoge beelden digitaal bewerken tot illustraties. We denken graag mee in het proces.

Geen verrassingen achteraf
Vooraf communiceren we altijd duidelijk met je wat het tijdsbestek is en op welke prijs je kunt rekenen. Natuurlijk zijn kleine wijzigingen inbegrepen bij de vooraf aangekondigde prijs. Geen verrassingen achteraf, daar houden we zelf namelijk ook niet van.