Leren met LEFF

Leren met LEFF

Wil jij ook vaker tekenen gebruiken
in het onderwijs?

Vind je het nog lastig om tekenen te implementeren in het dagelijkse leven?
Met mijn halfjaar programma gaan we stap voor stap leren tekenen te gebruiken als leermiddel.

Button
Wil jij ook vaker tekenen gebruiken in je onderwijs, maar vind je het nog lastig om het te implementeren in het dagelijkse leven? Met mijn halfjaarprogramma gaan we stap voor stap leren tekenen te gebruiken als leermiddel. Nieuwsgierig?

Kijk snel wat we samen kunnen (be)tekenen!

SLIM leren met de kracht van TEKENEN

Heb jij ook leerlingen/ studenten die moeite hebben met leren? Of ben je op zoek naar tools om leerlingen op een andere manier te laten leren? Ben jij het zat dat leerlingen/ studenten snel focus verliezen en vind je het belangrijk dat er naast alle digitale vaardigheden, ook offline skills verder ontwikkelt moeten worden?

Dan is deze LEREN met LEFF geschikt voor jouw school!

Bij LEREN met LEFF geloven we in de kracht van tekenen. Hoe je dit op JOUW school kan toepassen leggen we graag uit!!

Er zijn mogelijkheden voor studiedagen, online-programma of een (half) jaarprogramma maatwerk op jouw school inclusief borging en subsidies.

meer informatie via info@studioleff.nl of KLIK HIER

studiedag

Leerlingen/ studenten leren graag met ondersteuning van visuele middelen. Er zijn momenten waarop zij moeite hebben met leren of de manier waarop ze denken te moeten leren. Met de kracht van tekenen kun je leerlingen ervaren hoe zij kunnen leren zonder snel de focus te verliezen. Naast alle digitale skills een waardevolle offline skill voor leerlingen.

Na deze sessie weet je hoe je morgen op jouw eigen school leerlingen al kunt laten leren, door de kracht van tekenen. Daar is geen tekentalent voor nodig van jou als docent, noch van de leerling, maar leren met lef(f).

  • Je leert de theorie en wetenschappelijke onderbouwing van de kracht van tekenen
  • Je leert de basis-technieken om zelf versneld tekenen in te zetten
  • Je krijgt handvatten om tekenen als leertool in de klas in te zetten

 

Er is gebleken uit onderzoek dat een studiedag een hogere rendement behaald als de school daarna een handvat biedt om de informatie ook meteen toe te passen in de klas. Ik bied deze mogelijkheid ook doormiddel van toegang aan de Nationale Teken Challenge. Deze Challenge is een wekelijkse/ maandelijkse les waarbij de student via een filmpjes mee-tekent met onderwerpen die vallen onder Loopbaan en Burgerschap-lessen.

www.nationaletekenchallenge.nl

informeer snel naar de mogelijkheden via info@studioleff.nl