LinkedIn Actie – Troostprijs

202302-StudioLEFF-004
Bedankt voor je deelnamen aan mijn LinkedIn actie

Ontvang een leuke troostprijs

Hoi, ik ben Bianca Berndsen – Jouw Creatieve Onderwijspartner!

 

Wat super leuk dat je deelgenomen hebt aan mijn LinkedIn actie! Helaas heb je niet de hoofdprijs gewonnen, maar ik geloof in het principe van win-win situaties. Daarom heb ik speciaal voor jou een troostprijs bedacht die niet alleen waardevol is, maar ook direct toepasbaar in jouw onderwijspraktijk.

 

Omdat ik begrijp dat veel scholen niet altijd de middelen hebben om praatplaten te laten maken, wil ik jou de kans geven om zelf eenvoudig en snel een (jaar)plan te visualiseren. En het mooie is, ik heb alles al voor je klaargezet!

 

Hoe werkt het:

  1. Laat hieronder je e-mailadres achter.
  2. Ontvang direct de downloadlink in je inbox.
  3. Print de platen uit op A1 of A0 formaat.
  4. Ga creatief aan de slag met je eigen plan!

Bianca Berndsen is bekend geworden van de Nationale Teken Challenge en Leren met LEFF. Zij maakt zich sterk om de kracht van tekenen in te zetten voor zowel bedrijfsleven als onderwijs en Jeugd binnen hun huidige communicatie.

 

Dagelijks tekent Bianca live bij deze organisaties tijdens strategiesessies of evenementen waarin iedereen visueel gezien mag worden in een visuele notulen. pagina’s tekst blijkt namelijk maar weinig mensen te verassen achteraf maar een tekening zegt soms echt meer dan 1000 woorden.

 

Ook helpt zij menig bedrijf en onderwijsorganisatie met het visualiseren van jaarplannen, beleidsplannen of rapporten.

 

Om te ervaren hoe de kracht van tekenen kan werken in je eigen huis of klaslokaal, bij je eigen pubers, zijn deze downloads voor iedereen GRATIS beschikbaar.

 

Het enige wat je hoeft te doen om elke maand de nieuwste download te ontvangen, is je aan te melden. Op die manier krijg je automatisch een melding zodra er een nieuwe download beschikbaar is.

Wat krijg je als download:

  1. De Plan-Plak-Plaat: Een soort ‘Excel op papier’ waarbij je eenvoudig met post-its de benodigde input kunt toevoegen. Laat je creativiteit de vrije loop en breng structuur aan op een visuele manier.
  2. De Visuele Vertaling: Deze tweede plaat is de visuele weergave van jouw plan. Hier kun je ervoor kiezen om de informatie na te tekenen of simpelweg de post-its te vertalen naar een enkele post-it die je op het template plakt. Het resultaat? Een overzichtelijke visualisatie van jouw plan!