Boek ”Dat smaakt naar meer!”

“Dat smaakt naar meer!”

BOEK met
tekst: Margreet Verhaar  illustraties: Bianca Berndsen
BOEK “Dat smaakt naar meer!”

Wat is schrijven toch leuk!

Van de auteur:

En toch deed ik het zelden. Tot vorig jaar. Ik ben niet iemand die een dagboek bijhoudt. Een dagboek gaat op slot nadat je erin hebt geschreven. Ik ben liever een open boek en deel graag met anderen wat ik meemaak. Vorig jaar plaatste ik eens een stukje op Facebook. Over iets dat ik die dag had meegemaakt. Ik was zo blij verrast met alle positieve reacties van jullie, dat ik het aandurfde om nog een keer iets te posten. Weer complimenten.

Wat leuk, dacht ik, dat smaakt naar meer, dit ga ik vaker doen. Zo besloot ik om ook bijzondere vakantiebelevenissen te gaan opschrijven. En om de pennenvruchten te gaan verzamelen voor in een boekje.

Hoe beeldend ik ook probeer te schrijven, het boekje leek me pas af als er bij ieder verhaaltje een illustratie zou komen. Ik hoefde niet lang na te denken over de vraag wie dat zou moeten doen. En ik hoopte vurig dat ze ertoe bereid zou zijn. En ja! Bianca Berndsen maakte mijn boekje compleet met haar treffende tekeningen. Zij brengt de verhalen tot leven, doordat beeld en tekst elkaar versterken. Dat is ook wat zij met haar bureau Studio Leff doet: de kracht van tekenen inzetten.

Bianca en ik zijn trots en blij met het resultaat.

“Dat smaakt naar meer”

Korte verhalen van Margreet Verhaar met illustraties van Bianca Berndsen.

Vragen of extra informatie:
Bianca:
info@studioleff.nl
of
Margreet:
wesver@ziggo.nl

info@studioleff.nl

18.50

Een boek met 90 pagina’s smullen van “bite-size” verhalen met als aanvulling passende illustraties met een knipoog . “Een perfect gerecht voor een ontspannen leesavontuur”

* Kijk snel of je binnen de straal van 10 km van Margreet haar huis woont! Dan komt ze hem namelijk op de 🚲 fiets gratis naar toe brengen (postcode 2264).

Boek bij de drukker

Work in progress